Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update του Samsung One UI προσθέτει εξελιγμένες δυνατότητες κάμερας σε παλιά μοντέλα

*
Η Samsung φέρνει μερικές από τις εξελιγμένες δυνατότητες της κάμερας του Samsung Galaxy S22 σε παλαιότερες συσκευές, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της. Η αναβάθμιση One UI 4.1 επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων που θα προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες. Μέσα στα τηλέφωνα που θα την υποστηρίζουν είναι τα Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S10, Note 20 και μερικά από τα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

Η εταιρεία αναλύει λεπτομερώς κάποιες από τις νέες δυνατότητες που θα λάβουν τα παλιά μοντέλα σε ένα post στο κορεάτικο Samsung community forum. Οι συσκευές που θα υποστηρίξουν το νέο update θα λάβουν αναγνώριση προσώπου κατοικίδιου, δυνατότητα αλλαγής της τοποθεσίας του φωτισμού, υποστήριξη για telephoto lens στα video-πορτραίτα, την εφαρμογή Samsung Expert RAW, βελτιωμένο Director’s View για τα video και camera integration με το Snapchat.


Οι συσκευές θα επωφεληθούν και με άλλες αναβαθμίσεις που δεν έχουν άμεση σχέση με την κάμερα, όπως το screen sharing του Google Duo και πρόσβαση σε πληκτρολόγιο με διορθώσεις από το Grammarly. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το update πρέπει να έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται σε συσκευές από τις 15 Μαρτίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*