Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video παρουσιάζει την αποσυναρμολόγηση του Xiaomi 13 Ultra

Αν σας αρέσει να κυκλοφορείτε με ένα κατσαβίδι στο χέρι, τότε σίγουρα θα παρακολουθήσετε το video της αποσυναρμολόγησης του Xiaomi 13 Ultra. Η συσκευή αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες και έχετε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ανοίγματός του. Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η κάμερες και ο μηχανισμός που κλείνει το διάφραγμα της κύριας κάμερα από f/1,9 σε f/4.0.

Κατά τα άλλα, το Xiaomi 13 Ultra έρχεται με οθόνη AMOLED μεγέθους 6,73''. Η ανάλυσή της φτάνει τα 3200x1440px, υποστηρίζει adaptive refresh rate στα 120Hz και touch sampling rate στα 120Hz. Η μέγιστη φωτεινότητα είναι 2600 nits. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 chip με έως 16GB LPDDR5X RAM.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*