Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητής διαγωνισμού Devolo Magic 2 WiFi 6 Multiroom Kit 8830

*
Ο διαγωνισμός με δώρο το Devolo Magic 2 WiFi 6 Multiroom Kit 8830 έληξε και πλέον υπάρχει και ο νικητής. Από σήμερα, λοιπόν, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κανάλι μας στο YouTube ο χρήστης με το username Bagfal, ο οποίος θα χρειαστεί να μας στείλει αναλυτικά κάποια στοιχεία του για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε τα της αποστολής του δώρου, τα κόστη, την περίοδο που επιθυμεί να παραλάβει κοκ. Στην περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μέχρι και το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, θα προχωρήσουμε σε νέα κλήρωση και το/τα δώρο/δώρα θα δοθούν στον επόμενο τυχερό.



Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Bagfal
    • Είμαι ο νικητής του διαγωνισμού Devolo Magic 2 WiFi 6 Multiroom Kit 8830 με username Bagfal. Πως επικοινωνώ με το κανάλι στο youtube?

*