Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: «Σταματήστε να φυσάτε μέσα στο cartridge slot του Nintendo Switch»

*
Η Nintendo φαίνεται πως έδωσε απάντηση σε έναν μύθο σχετικά με τα cartridges, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα οδηγίες για το cartridge slot του Nintendo Switch. Τα παλαιότερα χρόνια, πολλοί φυσούσαν στα cartridges και τα cartridge slots των κονσολών αν δεν φόρτωνε καλά ένα game, αλλά η ιαπωνική εταιρεία έδωσε απαντήσεις για το θέμα. Σε ένα σχετικό τμήμα της ιαπωνικής της σελίδας υποστήριξης, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «στο card slot υπάρχει ένα τερματικό για την ανάγνωση της κάρτας παιχνιδιού. Αν το καθαρίσετε με μια μπατονέτα ή εισάγετε το game card σε ένα σπασμένο ακροδέκτη, μπορεί να πιαστεί εκεί (το cartridge) και να σπάσει. Μην αγγίζετε το εσωτερικό της υποδοχής του game card. Αν πιάσει σκόνη το σημείο, χρησιμοποιήστε μια σκούπα για να την ρουφήξετε. Μην φυσάτε μέσα του. Το σάλιο μπορεί να προσκολληθεί στους ακροδέκτες και να προκαλέσει σκουριά ή διάβρωση των εξαρτημάτων».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*