Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Μικρή αναβάθμιση στο hardware, οθόνη 1080p και backward compatibility αναφέρει κινεζική εταιρεία hardware

*
Όσο περνούν οι μέρες και οι εβδομάδες, τόσο περισσότερες αναφορές θα γίνονται από όλους για το Nintendo Switch 2. Σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία hardware Mobapad, το Nintendo Switch 2 θα είναι συμβατό τόσο με το υπάρχον Nintendo Switch Pro Controller όσο και με τα Joy-Con Controllers και το HD Rumble, αν και τα χειριστήρια της τωρινής κονσόλας δεν θα μπορούν να προσαρμοστούν στη νέα.

Το μοτέρ στα νέα Joy-Cons θα είναι μικρότερο και στα της συμβατότητας προς τα πίσω, η νέα κονσόλα θα μπορεί να «τρέξει» όλα τα games του τωρινού μοντέλου σε physical και digital μορφή. Το Nintendo Switch 2 θα έχει και πάλι θύρα USB-C για το docking και θα είναι συμβατό με μια νέα γενιά από docks που θα έχουν μικρές βελτιώσεις στο σχεδιασμό και ένα μεταλλικό τμήμα που θα ρυθμίζει την γωνία τοποθέτησης και στάσης.


Η οθόνη του Nintendo Switch 2, σύμφωνα πάντα με την Mobapad, θα είναι πιο φωτεινή από την τωρινή και θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p. Η εταιρεία χαρακτηρίζει το Nintendo Switch 2 «συντηρητική αναβάθμιση» στο hardware και την παρομοιάζει περισσότερο με μια Pro έκδοση, παρά με μία νέα κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*