Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Κορυφαία κονσόλα στις H.Π.Α. τον Ιανουάριο το Nintendo Switch

*
Το Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον Φεβρουάριο του 2022. Προσπέρασε το PlayStation 5 και το Xbox Series X, τόσο σε αριθμό μονάδων, όσο και σε δολλάρια, σύμφωνα με τον αναλυτή της NPD Group, Mat Piscatella. Μόλις ένα μήνα πριν, το PlayStation 5 βρισκόταν στην κορυφή, με δεύτερο το Xbox Series X και τρίτο το Nintendo Switch.

To τελευταίο διάστημα, οι κονσόλες της Sony και της Nintendo εναλλάσσονται στην πρώτη θέση, αφότου το PlayStation 5 έσπασε την τριετή κυριαρχία του Nintendo Switch, τον Οκτώβριο του 2021. Από τη μία, το μοντέλο OLED έδωσε νέα ώθηση στις πωλήσεις του συστήματος της Nintendo, από την άλλη, τα συστήματα νέας γενιάς των Sony και Microsoft συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα διαθεσιμότητας, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών. Για το πρώτο δίμηνο του 2022, το Nintendo Switch προηγείται στον αριθμό των συστημάτων που έχουν πουληθεί και το PlayStation 5 στα έσοδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Βασικα δεν ισχύει το εναλλάξ. Όλοι πι μήνες έχουν σε αριθμητικό μέγεθος το switch πρώτο . Ένα μήνα έχασε και είναι εύκολη η επεξήγηση . Απλά ήταν ο προηγούμενος μήνας από το νέο μοντέλο . Αρκετός κόσμος περίμενε τον επόμενο βήμα δλδ για να κάνει το βήμα του σε φορητά . Simple as that.

*