Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναμένει σημαντική μείωση των πωλήσεων iPhone το 2024

*
Ο γνωστός αναλυτής, Ming-Chi Kuo δεν είναι και τόσο αισιόδοξος για το εγγύς μέλλον της Apple και πιο συγκεκριμένα για τις πωλήσεις iPhone το 2024. Αναφέρει ότι η εταιρεία έχει μειώσεις τις αγορές ημιαγωγών από τους προμηθετές της σε ποσοστό 15% και σε σύγκριση με το 2023, οι αποστολές iPhone 15 και iPhone 16 θα είναι λιγότερες κατά 10% με 15%.

Μειωμένες εμφανίζονται και οι πωλήσεις της Apple στην Κίνα, που σε εβδομαδιαία βάση είναι λιγότερες σε ποσοστό 30% ως 40%. Ο Kuo προσθέτει ότι οι high-end users στην Κίνα προτιμούν τα αναδιπλούμενα και τα smartphones με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Τουλάχιστον ως το 2025, η Apple δεν θα αλλάξει των σχεδιασμό των iPhone, ούτε θα προσθέσει κάποιο σημαντικό χαρακτηριστικό που σχετίζεται με δημιουργικό ΑΙ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*