Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θέλει η Ρωσία να φτιάξει δική της home gaming και φορητή κονσόλα!

*
O Βλάντιμιρ Πούτιν φαίνεται να ψάχνεται να ενισχύσει τη Ρωσία στα του gaming και μάλιστα φέρεται να ζήτησε τη δημιουργία… εγχώριων (home και portable). Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του RT, ο Πούτιν οργάνωσε μια συνάντηση πριν από μερικές ημέρες, όπου και ζήτησε από τα στελέχη της κυβέρνησής του να ζυγίσουν τις καταστάσεις και να οργανώσουν την παραγωγή home και φορητών gaming κονσολών στη Ρωσία.

Οι υπεύθυνοι φαίνεται πως έχουν deadline στις 15 Ιουνίου 2024 και μάλιστα σε όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει και ένα σχετικό λειτουργικό και ένα σύστημα cloud για να προσφέρει τα games στους ενδιαφερόμενους. Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε πως η εντολή του Πούτιν έχει να κάνει με την περαιτέρω ενασχόληση της χώρας με τα του gaming και την ενδυνάμωση της εσωτερικής παραγωγής. Σημειώνεται πως μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία το 2022, αρκετές εταιρείες από την αγορά έπαυσαν τις λειτουργίες τους στην Ρωσία.


Μέσα σε αυτές είναι οι Sony, Microsoft, Nintendo, EA και Activision Blizzard. Πίσω από το εγχείρημα της χώρας θα είναι η εταιρεία τεχνολογίας VK, αλλά φαίνεται πως όλοι έχουν καταλήξει πως είναι αρκετά δύσκολο να βγει τόσο άμεσα ανταγωνιστής των PlayStation και Xbox και ίσως η χώρα καταλήξει σε μία πρόταση τύπου Steam Deck, Lenovo Legion GO ή ASUS ROG Ally.

Πηγή εικόνας: Getty Images 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*