Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Huawei παρουσιάζει το HarmonyOS 3 για πρώτη φορά σε video

*
Η Huawei έχει προγραμματίσει ένα νέο event για τις 27 Ιουλίου 2022, όπου θα παρουσιάσει το HarmonyOS 3. Με την ευκαιρία, ο Richard Yu, CEO της εταιρείας αποφάσισε να teasάρει ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo- νέα widgets στο home screen. Κάθε ομάδα εφαρμογών έχει πλέον το δικό της tab μέσα στον φάκελλο του home page και επιπλέον μπορεί να ομαδοποιηθεί σε ένα ορθογώνιο, προσφέροντας έτσι γρήγορη πρόσβαση σε ορισμένα προγράμματα.

Το HarmonyOS είναι το λειτουργικό σύστημα που έχει αναπτύξει η Huawei και βασίζεται σε AOSP. Δεν πρόκειται απλά για ένα skin ή κάποιον επανασχεδαισμό όπως άλλα περιβάλλοντα εργασίας και η Huawei προσπαθεί να το κάνει όλο και πιο ανεξάρτητο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*