Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ming-Chi Kuo δεν αναμένει νέα iPad πριν το 2024

*
Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, Ming-Chi Kuo η Apple δεν πρόκειται να ανακοινώσει κάποιο νέο iPad πριν το 2024. Για τους επόμενους 9- 12 μήνες δεν αναμένει νέες κυκλοφορίες και η αρχή θα πραγματοποιηθεί με το iPad mini, η μαζική παραγωγή του οποίου πιθανολογείται πως θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024. Ακόμα, ο Kuo πιστεύει ότι το αναδιπλούμενο iPad θα λανσαριστεί το 2024, καθώς η εταιρεία θέλει να εκμεταλλευτεί την τάση της αγοράς για αναδιπλούμενες συσκευές με kickstands. Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Anjie Technology, που θα προμηθεύσει την Apple με kickstands φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Όσον αφορά το 2023, η Apple αναμένεται να έχει μια δύσκολη χρονιά, καθώς η προβλέψεις αναφέρουν μείωση πωλήσεων κατά 10-15% από έτος σε έτος, λόγω της απουσίας νέω προϊόντων. Η "διόρθωση" θα 'έρθει το 2023, με το νέο mini και το αναδιπλούμενο, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στα έσοδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*