Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ελλείψεις ημιαγωγών θα συνεχιστούν και το 2024 προειδοποιεί ο CEO της Intel

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο CEO της Intel προειδοποίησε ότι η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών ίσως επεκταθεί και στο 2024. Πριν μερικούς μήνες, μιλώντας στο CNBC, ο Pat Gelsinger είχε δηλώσει ότι το θέμα, που έχει επιφέρει σοβαρά προβλήματα στη διαθεσιμότητα των PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S αλλά και των καρτών γραφικών, θα έπαυε να υπάρει ως το τέλος του 2023. Όμως, κατά τη διάρκει εμφάνσής του στην εκπομπή Date Deck του CNBC, o Gelsinger τροποποίησε την πρόβλεψή του, μιας και πιστεύει ότι το πρόβλημα θα επεκταθεί και στο 202.

Αυτό οφείλεται στο γεφονός ότι οι γραμμές παραγωγής δεν είναι ακόμα έτοιμες, όως περίμεναν οι περισσότεροι και τα υπάρχοντα chips δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*