Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι κατασκευαστές υπολογιστών σπεύδουν να υιοθετήσουν το ARM-based Snapdragon X Elite

*
Το επονομαζόμενο ως ARMs Race έχει ήδη ξεκινήσει. Με το τρίτης γενιάς ARM-based Apple M3 silicon να βρίσκεται προ των πυλών, η Qualcomm ανακοίνωσε τη δική της πρόταση, το Snapdragon X Elite για laptops με λειτουργικό σύστημα Windows. Το επερχόμενο SoC υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις και απόδοση και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα μέσα του 2024.

Ήδη εταιρείες που κατασκευάζουν υπολογιστές, όπως οι: HP, Lenovo, Asus, Dell, Acer, Honor, Microsoft, Samsung και Xiaomi έχουν ήδη σπεύσει να υιοθετήσουν το Snapdragon X Elite και τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσουν συσκευές που θα το περιλαμβάνουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Qualcomm είναι η συμβατότητα με το software. Ήδη οι συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση και το 2024 θα υπάρξει μια έκδοση των Windows για επεξεργαστές ARM. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*