Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι συνδρομητές του Stadia ζητούν από την Google να κάνει το controller της συμβατό με άλλες πλατφόρμες

*
Όπως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Google, η εταιρεία θα τερματίσει και επίσημα την λειτουργία της υπηρεσίας Stadia στις 18 Ιανουαρίου 2023, αποζημιώνοντας παράλληλα τους συνδρομητές της.

Οι χρήστες της υπηρεσίας, από την πλευράς τους ωστόσο θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το controller του Stadia, ζητώντας από την Google να γίνει συμβατό με άλλες συσκευές. Το controller του Stadia μπορεί να λειτουργήσει σε PC, τηλεοράσεις και φορητές συσκευές μέσω καλωδίου USB ή ασύρματης σύνδεσης, όμως η χρήση αυτού δεν μπορεί να γίνει ανεξάρτητα της υπηρεσίας.

Μέχρι η Google να δώσει μια επίσημη απάντηση, ήδη κάποιοι χρήστες έχουν επιχειρήσει να σπάσουν “τα δεσμά” του controller με διάφορους τρόπους. Ένας από τους τρόπους αυτούς, είναι η χρήση μιας συσκευής android “ως πομπός του controller” ώστε να επικοινωνεί με το PC, μέσω καλωδίου USB. Ένας ακόμα, “αλλά πιο απαιτητικός” είναι η δημιουργία ενός server στο PC με την χρήση ενός προγράμματος σε Python, που θα επιτρέψει στο controller να λειτουργήσει στο PC, ωστόσο σε αυτό είναι αναγκαία και η χρήση μιας συσκευής Αndroid.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*