Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OnePlus Open: Φήμες περί αποκάλυψης του πρώτου foldable smartphone της One Plus τον Οκτώβριο

*
Οι πρώτες φήμες σχετικά με το OnePlus Open έλεγαν πως το foldable smartphone θα αποκαλυφθεί τον Αύγουστο, όμως τώρα ακούγεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο. Οι λόγοι της καθυστέρησης αποδίδονται στον επιλεγμένο προμηθευτή οθόνων της OnePlus, την BOE, την οποία τελικά αντικατέστησε με τη Samsung.

Οι νέες φήμες λένε πως η αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2023. Πρόσφατα, εκπρόσωποι της OnePlus παρευρέθηκαν στο event TechCrunch Disrupt 2023, όπου επιβεβαίωσαν πως το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας «θα κυκλοφορήσει σύντομα».

Αναμένεται επίσης να δούμε παρόμοια χαρακτηριστικά με το Oppo Find N3, ένα ακόμα foldable smartphone που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην ίδια χρονική περίοδο με το OnePlus Open. Μια και απέχουμε μόλις έναν μήνα από τη φημολογούμενη ημερομηνία αποκάλυψης, τα επίσημα νέα δε θα αργήσουν να έρθουν, εφόσον ισχύουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*