Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OPPO INNO DAY 2022 με νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα

*
Το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου η Oppo έτρεξε για ακόμα μια χρονιά την Oppo Inno Day, μια εκδήλωση στην οποία πραγματοποιούνται ανακοινώσει σχετικά με νέες τεχνολογίες και προϊόντα της εταιρείας που θα βρούν το δρόμο τους στην αγορά. Για φέτος η εταιρεία είχε σαν κύριο στόχο από την μια να παρουσιάσει τα επόμενα foldable τηλέφωνά της και από την άλλη να αναδείξει ξεχωριστά προϊόντα.



Τη πρώτη μέρα, η Oppo παρουσίασε τρία προϊόντα με δυο εξ αυτών να είναι τα σημαντικότερα,
Το  MariSilicon Y, ένα bluetooth chip που δίνει νέο νόημα στη wireless εμπειρία και το OHealth H1, μια συσκευή βγαλμένη από το μέλλον, για τη διαχείριση της υγείας σας από το σπίτι.
Το MariSilicon Y είναι ένα Bluetooth SoC, ένα από τα πρώτα που χρησιμοποιούν τη τεχνολογία κατασκευής N6RF η οποία προσφέρει 50%  αύξηση του bandwidth που μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο  Bluetooth σε σύγκριση με τα υπάρχοντα chip Bluetooth, φτάνοντας τα 12Mbs. Έτσι, μπορεί να υποστηριχθεί η μεταφορά ήχου ποιότητας 24-bit/192kHz χωρίς απώλειες ποιότητας. Το SoC lossless audio over Bluetooth, Oppo says that's a first for the industry.



Την ίδια μέρα η Oppo ανακοίνωσε το brand OHealth και το πρώτο προϊόν κάτω από αυτό, το OHealth H1. Πρόκειται για μια συσκευή παρακολούθησης της υγείας. Συγκεκριμένα, μπορεί να παρακολουθήσει τη περιεκτικότητα οξυγόνου στο αίμα, να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημαμ, να μετρήσει τους παλμούς και τη θερμοκρασία σώματα, να παρακολουθήσει τον ύπνο  health monitor. It can monitor a family member's blood oxygen, perform an ECG (electrocardiogram), ακόμα και να κάνει στηθοσκόπηση της καρδιάς και των πνευμόνων. Ζυγίζει μόλις 95 γραμμάρια και χρησιμοποιεί τους αλγόριθμους της Oppo για να δώσει στο χρήση μια γενικότερη εικόνας της υγείας του, ενώ τα δεδομένα του μπορούν να αποσταλούν σε γιατρούς ή νοσοκομεία και κλινικές.



Πέρα από τα δυο παραπάνω προϊόντα που έχουν ειδικές εφαρμογές, η Oppo ανακοίνωσε δυο νέα smartphone στη κατηγορία των foldable. Το Find N2 (διάδοχος του πρώτου της foldable) και το Find N2 Flip, με το δεύτερο να είναι αυτό που προορίζεται για διάθεση στης παγκόσμιες αγορές μέσα στο 2023. Το Find N2 θα παραμείνει αποκλειστικότητα για την αγορά της Κίνας.



Το Oppo Find N2 είναι το ελαφρύτερο τηλέφωνο της κατηγορίας του ζυγίζοντας μόλις 233 γραμμάρια για την έκδοση με τη vegan leather πλάτη. Ταυτόχρονα είναι λεπτό με πάχος μόλις 14,6mm όταν είναι κλειστό. Διατηρεί το landscape ratio της εσωτερικής οθόνης που έχει ο προκάτοχός του και τη πλήρους μεγέθους εξωτερική οθόνη του. Το hinge που συγκρατεί τα δυο μέρη βασίζεται σε νέο σχεδιασμό και χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά όπως ανθρακόνημα και αποτελείται από 100 κομμάτια, 36 λιγότερο από αυτό της πρώτης γενιάς. Χάρη σε αυτό από τη μια το τηλέφωνο δεν αφήνει κενό όταν διπλώνει και από την άλλη, η τσάκιση στην οθόνη πάνω από το hinge είναι 67% στενότερη.



Και οι δυο οθόνες του Find N2 τρέχουν στα 120Hz, με την εσωτερική διαγωνίου 7,1’’ να μπορεί να φτάσει στα 1550 nits φωτεινότητας ενώ πάνω της συναντάμε ένα anti-reflection φιλμ για καλύτερη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Η εξωτερική οθόνη διαγωνίου 5,54’’ έχει μικρότερα bezel ενώ φτάνει στα 1350nits φωτεινότητας. Από εκεί και πέρα, στο εσωτερικό συναντάμε κορυφαίο hardware όπως ο Snapdragon 8+ Gen 1 και μεγάλη μπαταρία 4520mAh που φορτίζει στα 67Watt. Από πλευράς καμερών, διαθέτει τριπλό σύστημα με τη κύρια κάμερα να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX890 στα 50MP, ενώ επιπλέον βρίσκουμε μια ultra wide στα 48MP και ένα 2x telephoto φακό μπροστά από έναν αισθητήρα RGBW στα 32MP.



Όσον αφορά στο Find N2 Flip, όπως αναφέραμε είναι το πρώτο flip τηλέφωνο της εταιρείας.  Στο εσωτερικό συναντάμε μια custom έκδοση του Dimensity 9000+ και μπαταρία 4300mAh που φορτίζει στα 44Watt. Από πλευράς καμερών, διαθέτει διπλό σύστημα με τη κύρια κάμερα να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX890 στα 50MP, ενώ επιπλέον βρίσκουμε μια ultra wide στα 8MP. Η εσωτερική οθόνη έχει διαγώνιο 6,8’’, τρέχει στα 120Hz και χάρη στο νέο hinge της Oppo, η τσάκιση στο κέντρο δε φαίνεται σχεδόν καθόλου. Διαθέτει και εξωτερική οθόνη διαγωνίου 3,26΄΄. Το τηλέφωνο ζυγίζει 191 γραμμάρια και όπως είπαμε το περιμένουμε και στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*