Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως το 2027 επεκτάθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε Apple και Qualcomm για την προμήθεια 5G modems

*
Η Qualcomm ανακοίνωσε ότι το πρόσφατο τρίμηνο του οικονομικού της έτους είχε έσοδα $9,92 δισ. και καθαρό εισόδημα $2,77 δισ. νούμερα που ξεπέρασαν όλες τις προγούμενες προβλέψεις. Επι πλέον, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επενδυτών της εταιρείας, ο CEO της Qualcomm, Cristiano Amon αποκάλυψε ότι επεκτάθηκε η συμφωνία με την Apple, που έχει να κάνει με τα 5G modems, έως τον Μάρτιο του 2027. Απλά, η Apple άσκησε το δικαίωμα που είχε, για μονομερή ανανέωση της υπάρχουσαν σύμβασης για άλλα δύο χρόνια.

H Apple προσπάθησε να δημιουργήσει τα δικά της 5G modems και για αυτό τον λόγο εξαγόρασε το αντίστοιχο τμήμα της Intel το 2019. Όμως, έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και πληροφορίες τη θέλουν να έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*