Το Bloomberg αναφέρει πως υπάλληλοι σε αρκετά Apple Stores αναφέρουν αύξηση ζήτησης σε συγκεκριμένα προϊόντα, με κυρίαρχο το iPhone που μερικοί σπεύδουν να αγοράσουν μέσα σε πανικό. «Οι πελάτες ρωτάνε αν οι τιμές θα αυξηθούν», ανέφερε υπάλληλος του τμήματος εξυπηρέτησης, ενώ και αναφορές γίνονται πως στις 5 και 6 Απριλίου η κίνηση στα καταστήματα ήταν πολύ αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή. Η Apple προσπαθεί να δει τι θα κάνει μέχρι να πάρει οριστικές αποφάσεις και οι Times of India ανέφεραν πως η αμερικανική εταιρεία έστειλε πέντε αεροσκάφη γεμάτα με iPhone και άλλες συσκευές από την Ινδία στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν αναφορές πως το ίδιο συνέβη και από την Ινδία για να φτάσουν τα πράγματα στη χώρα πριν τις 9 του μήνα.
Η εξέλιξη αυτή θα εξασφαλίσει στην Apple τη δυνατότητα να διατηρήσει ίδια την τιμή των iPhone μέχρι να πάρει οριστικές αποφάσεις για τις παραγωγές και εισαγωγές του τηλεφώνου της.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity