Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρατείνεται το δωρεάν roaming στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως και το 2032

*
Έπειτα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενέκρινε την επέκταση της άρσης των χρεώσεων που σχετίζονται με υπηρεσίας roaming, έως το 2032. Έπειτα από την λήξη ισχύος της υπάρχουσαν νομοθεσίας, στις 30 Ιουνίου 2022 και για μια δεκαετία ακόμα, οι κάτοικοι των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ταξιδεύουν σε άλλες χώρες του block θα συνεχίζουν να πραγματοποιούν κλήσεις να στέλνουν γραπτά μηνύματα και να σερφάρουν στο διαδίκτυο, δίχως την οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, αλλάζουν και οι μέγιστες τιμές χονδρικής, ώστα να διασφαλιστεί πως η παροχή υπηρεσιών roaming στις τιμές χρέωσης που ισχύουν για την εκάστοτε χώρα, θα είναι βιώσιμες για τους πάροχους.

Επιπλέον θα υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια στις υπηρεσίες που υπόκεινται σε έξτρα χρέωση και θα προστατεύονται οι καταναλωτές από λογαριασμούς- σοκ, ως αποτέλεσμα χρεώσεων roaming σε μη επίγεια δίκτυα, όπως αυτά που υπάρχουν στα πλοία και τα αεροπλάνα. Έπειτα από ανάλυση της αγοράς, η Κομισιόν ενδέχεται να προτείνει νέες αλλαγές. Τέλος, ο νέος κανονισμός περιλαμβάνει μέτρα για να διασφαλιστεί η καλή εμπειρία των πελατών και η ποιότητα της πρόσβασης σε υπηρεσίες άμεσης ανάγκης, ιδιώς για άτομα με ειδικές ικανότητες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*