Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρόμοιο σχεδιασμό με τους προκατόχους του αποκαλύπτουν τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Z Fold6

*
Πρίν λίγες εβδομάδες, η Samsung λανσάρισε τα Galaxy S24 smartphones και τώρα σειρά θα πάρουν τα επόμενα αναδιπλούμενα της κορεατικής εταιρείας, που λογικά θα αποκαλυφθούν μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα, χάρη στο OnLeaks έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα renders του Samsung Galaxy Ζ Fold6.

Ο σχεδιασμός είναι όμοιος με αυτό των Galaxy Ζ Fold5 και Fold4, μόνο που οι γωνίες του σκελετού είναι λιγότερο στρογγυλεμένες και οι πλευρές είναι εντελώς επίπεδες. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει προφανώς το Snapdragon 8 Gen 3 chipset και σε συνδυασμό με το Galaxy AI θα ανοίξει στους κατόχους της συσκευής την πύλη για τον κόσμο της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης.


Samsung Galaxy Z Fold6 first renders reveal similar design

Samsung Galaxy Z Fold6 first renders reveal similar design

Λέγεται ότι η οθόνη του Fold6 θα έχει διαγώνιο 7,6” και ξεδίπλωτη η συσκευή θα έχει διαστάσεις 153,5 x 132,5 x 6,1 mm, δηλαδή 1,4 mm μικρότερη σε μήκος και 2,6 mm μεταλύτερη σε πλάτος από τον προκάτοχό του. Η εξωτερική οθόνη θα είναι μεγέθους 6,2” με ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits.Δεν φαίνεται να υπάρχει θήκη για S Pen, ενώ το γεγονός πως δεν αλλάζει το πάχος, παραπέμπει σε παρόμοιο εσωτερικό σχεδιασμό και ίδιο μηχανισμό για να διπλώνει και να ξεδιπλώνει.

Τέλος, υποστηρίζεται ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Fold6 με το One UI 6.1.1 πάνω από το Android 14 και η συσκευή θα λάβει 7 αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις ασφαλείας για 7 χρόνια.

Samsung Galaxy Z Fold6 first renders reveal similar design 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*