Αυτή η πρωτοβουλία συνάδει με προηγούμενες δηλώσεις του Senior Vice President of Software Engineering της Apple, Craig Federighi, ο οποίος ανέφερε πέρυσι ότι η εταιρεία ενδέχεται να επιδιώξει «συνεργασία» με διάφορα μοντέλα, όπως το Google Gemini, στο μέλλον.
Ο Cook σημείωσε επίσης ότι η Apple παραμένει εντός χρονοδιαγράμματος για την κυκλοφορία μιας βελτιωμένης με AI, έκδοσης της Siri το επόμενο έτος, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να διευρύνει τις προσπάθειες υιοθέτησης τέτοιων εργαλείων. Μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, τόνισε ότι η Apple συνεχίζει να σημειώνει αξιοσημείωτη πρόοδο με τη Siri και παραμένει ανοιχτή σε συγχωνεύσεις και εξαγορές που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τους στρατηγικούς της στόχους.
«Είμαστε ανοιχτοί σε συγχωνεύσεις και εξαγορές, αν πιστεύουμε ότι θα προωθήσουν το σχέδιό μας», είπε ο Cook, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις που έκανε τον Ιούλιο.
Αυτές οι εξελίξεις ανακοινώθηκαν καθώς η Apple δημοσίευσε τα αποτελέσματα των κερδών της για το τέταρτο τρίμηνο. Η εταιρεία πέτυχε ρεκόρ εσόδων ύψους 102,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την περίοδο, που αντιπροσωπεύει αύξηση 8% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity