Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pixel Fold: Η Google αποκάλυψε επίσημα το αναδιπλούμενο smartphone που φημολογούταν από το 2021 (video)

Μετά από χρόνια φημολογίας και διαρροών η Google έκανε το Pixel Fold επίσημο, λίγες μέρες πριν από την πλήρη παρουσίαση του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της.

Η εταιρεία δημοσίευσε το video της αποκάλυψης στο Twitter και στο YouTube, με τη λεζάντα May the Fold Be With You – παράφραση του May the 4th Be With You της Star Wars Day. Σε αυτό παίρνουμε μια αρκετά λεπτομερή εικόνα από τον σχεδιασμό της συσκευής, η οποία λέγεται πως θα κοστίζει γύρω στα 1.700 δολάρια.

Σύμφωνα με αναφορές, το Pixel Fold θα περιέχει τον επεξεργαστή Tensor G2 της Google (όπως το Pixel 7), εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών και εξωτερική 5,8 ιντσών, καθώς και μπαταρία που θα μπορεί να κρατήσει το smartphone “ζωντανό” για τουλάχιστον 24 ώρες (φυσιολογικής χρήσης). Οι επίσημες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην πλήρη παρουσίασή του, στο πλαίσιο του συνεδρίου I/O της Google που ξεκινά στις 10 Μαΐου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*