Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pixel Fold: Με Tensor G2 chip το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Google

*
H Google αποκάλυψε το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Pixel Fold. Η τιμή του είναι $1.799 και έρχεται με το Tensor G2 chip, που συνοδεύεται από 12GB RAM

Η εξωτερική του οθόνη έχει μέγεθος 5,8'' και όταν ανοίξει η εσωτερική έχει μέγεθος 7,6''. Και οι δύο είναι 120Hz OLED panels με υποστήριξη για HDR. Η εξωτερική έχει φωτεινότητα 1.200 nits σε HDR mode και μέγιστη 1.550 nits. Τα αντίστοιχα νούμερα για την εσωτερική είναι 1.000 nits και 1.450 nits. Η Google αναφέρει ότι ο μεντεσές βασίζεται σε συγχρονισμένο μηχανισμό dual-axis, quad-cam.


Η camera της εξωτερικής οθόνης έχει ανάλυση 9.5 MP και της εσωτερικής 8MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει camera 48 MP, που συνοδεύεται από υπερευρυγώνια στα 10,8MP και τηλεφακό στα 10,8MP με 5X optical zoom.

Όταν είναι ανοιχτό, το Pixel Fold έχει πάχος 6mm και κλειστό 12,1mm.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*