Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλαστική μακέτα του Google Pixel Fold αποκαλύπτει τον σχεδιασμό και το μέγεθος του φημολογούμενου smartphone (video)

Ένα video με την πλαστική μακέτα του Google Pixel Fold έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, φανερώνοντας τον σχεδιασμό και το μέγεθος της συσκευής.

Ο YouTuber Dave2D είναι αυτός που δημοσίευσε το εν λόγω video, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για το φημολογούμενο foldable smartphone της Google. Η εσωτερική οθόνη της συσκευής θα έχει μέγεθος 7,67 ίντσες και θα είναι πλαισιωμένη από πολύ μικρά bezels. Η εξωτερική θα έρχεται είναι 5,79 ιντσών – κοντύτερη, αλλά πλατύτερη από την εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold 4.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video στη συνέχεια και να δείτε λεπτομερώς τον σχεδιασμό του φημολογούμενου foldable smartphone της Pixel. Έως τώρα, η ύπαρξή του δεν έχει επισημοποιηθεί από την ίδια την εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*