Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Link: Η Sony αποκάλυψε νέα τεχνολογία ήχου που συνοδεύει το PlayStation Portal

*
Το Pulse Elite και το Pulse Explore συνδέονται απευθείας με το PlayStation Portal αξιοποιώντας τη νέα ασύρματη τεχνολογία ήχου, το PlayStation Link. Αυτή η καινοτομία προσφέρει χαμηλή καθυστέρηση, ήχο χωρίς απώλειες και εύκολη εναλλαγή μεταξύ πολλών PlayStation Link hosts, όπως το PS5 με τον προσαρμογέα USB και το PlayStation Portal.

Όταν χρησιμοποιείτε το Pulse Elite και το Pulse Explore με το PS5, απαιτείται ο προσαρμογέας USB για το PlayStation Link που περιλαμβάνεται σε κάθε headset και earbuds. Ο προσαρμογέας USB PlayStation Link θα πωλείται επίσης ξεχωριστά ως αυτόνομος και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε PC και Mac, ώστε οι παίκτες να μπορούν να συνδέσουν το Pulse Elite ή το Pulse Explore για να απολαμβάνουν τον ίδιο ήχο χωρίς απώλειες και χαμηλή καθυστέρηση.


Το Pulse Elite και το Pulse Explore μπορούν ταυτόχρονα να συνδεθούν σε μια συσκευή που υποστηρίζεται από το PlayStation Link (PS5, PC, Mac ή PlayStation Portal) και μια συσκευή που υποστηρίζει Bluetooth. Για παράδειγμα, το Pulse Explore μπορεί να συνδεθεί στο PS5 (μέσω του προσαρμογέα USB) χρησιμοποιώντας το PlayStation Link και επίσης σε ένα κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth ταυτόχρονα. Ενώ παίζουν στο PS5, οι παίκτες μπορούν να απαντήσουν άμεσα σε μια κλήση και να την ακούσουν μέσω των ίδιων ακουστικών Pulse Explore.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*