Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Portal: Προσφέρει πλέον καλύτερη ποιότητα εικόνας

*
Το PlayStation Portal μπορεί να προσφέρει πλέον καλύτερη ποιότητα εικόνας στο stream από το PS5. H Sony διέθεσε ένα νέο firmware update για το φορητό της σύστημα και είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα από όλους τους παίκτες. Μέσα στα όσα σημειώνονται στα patch notes, το 2.0.6 firmware φέρνει βελτιώσεις στη λειτουργία του προϊόντος, αλλά και στην ποιότητα της εικόνας.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές με τον επίσημο τρόπο, αλλά οι χρήστες του Reddit σημειώνουν πως από τα πρώτα λεπτά βλέπουν σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ένα από τα θέματα που ελπίζαμε να διορθώθηκε είναι και το stuttering που είδαμε λόγω του ότι το PS5 streamάρει στα 59.94Hz, τη στιγμή που στην οθόνη του PlayStation Portal κινείται σε διαφορετικά επίπεδα.


Όπως αναφέρουν χρήστες, το πρόβλημα παραμένει ειδικά σε πιο «βαριές» σκηνές δράσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*