Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation VR2: Αυτές είναι οι τιμές για την Ελλάδα

*
Η έναρξη της διαδικασίας προ-παραγγελιών για το PlayStation VR2 πλησιάζει και πλέον έχουμε και τις επίσημες τιμές που θα δούμε όλα τα πακέτα στην Ελλάδα. Τα ελληνικά καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών του PlayStation θα αναρτήσουν τις επόμενες ώρες τα σχετικά links για να καταχωρήσετε τις προ-αγορές σας. Ποιες θα είναι όμως οι τιμές; Όπως φαίνεται, δεν θα επιβαρυνθούμε με έξτρα κόστη λόγω υψηλής φορολογίας στη χώρα μας, αφού οι τιμές θα είναι ίδιες με αυτές τις υπόλοιπης Ευρώπης (όπως έγινε και με τα PS5, άλλωστε). Άρα, θα μπορείτε να βρείτε το απλό πακέτο PlayStation VR2 στα €599, το bundle του PlayStation VR2 με το Horizon Call of the Mountain στα €649 και τον ειδικό φορτιστή στα €49,90. Καλές αγορές σε όσους κάνουν τα preorders τους αύριο. Υπενθυμίζουμε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσφορές της Black Friday.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*