Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να κάνετε unbrick κάθε PSP!

*
Αν το PSP σας έγινε brick… μπορείτε να το κάνετε unbrick! Πολλοί επιχείρησαν να «πειράξουν» την φορητή κονσόλα της Sony και επειδή τα ρίσκα είναι πάντα αρκετά, κατέληξαν με μια συσκευή που δεν κάνει τίποτα μετά την εγκατάσταση του custom firmware. Τα καλά νέα είναι πως χάρη στις κινήσεις της homebrew και modding κοινότητας, φτιάχτηκε ένα unbricking tool που μπορεί να επαναφέρει στη «ζωή» κάθε brickαρισμένο PSP.



To εργαλείο λέγεται Aiseirigh (μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ) και λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα PSP, αλλά και στο PSP Go, ενώ φαίνεται πως το πρόγραμμα θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Αν έχεις brickαρι το PSP σου, (και οποιοσδήποτε κονσόλα δλδ) τότε αυτό σημαίνει. "Ότι αυτό σου αξίζει να έχεις" εφόσον προσπάθησες να παίζεις τζαμπέ ολέ, καβουρέ, παγαποντέ, κουτοπονηρέ, Ελληναρέ και απατεωνέ..........!

*