Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρης αποκάλυψη για το καινούργιο smartphone Google Pixel 7

*
Η Google παρουσίασε το καινούργιο της smartphone, το Pixel 7. Μέχρι σήμερα, το μοναδικό smartphone που κυκλοφόρησε η εταιρεία μέσα στο 2022 είναι το Pixel 6a. Το Pixel 7 είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο για προ-παραγγελία, με την τιμή του να ξεκινά από τα €650 και στην αγορά θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2022.

Το Pixel 7 είναι ελαφρώς μικρότερο από το Pixel 6. Έχει οθόνη 6,3 ιντσών (από τις 6,4 του Pixel 6), παραμένοντας μεγαλύτερο από τα standard μοντέλα Samsung Galaxy S22 και iPhone 14. Πρόκειται για μια οθόνη AMOLED με ανάλυση FHD+ και φωτεινότητα κατά 25% υψηλότερη από της οθόνης του Pixel 6. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 90Hz.


Το Pixel 7 διαθέτει βασική κάμερα 50MP (1/1.31”, 1.2μm) και συνδυάζεται με μια ακόμα 12MP ultra wide. Η μπροστινή κάμερα φέρει αισθητήρα 10,8MP με μεγαλύτερο οπτικό πεδίο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο - 92.8° από 84°.

Η διαμόρφωση της μνήμης στο εσωτερικό του νέου smartphone είναι παρόμοια με αυτήν του προκατόχου του. Η μνήμη RAM διατηρείται στα 8GB, με τις επιλογές στο μέγεθος της χωρητικότητας του κινητού να είναι 128GB και 256GB. Επίσης, περιέχει τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Tensor G2 και η Google δεσμεύεται πως θα υποστηρίζει τουλάχιστον τρεις μεγάλες ενημερώσεις του OS, αλλά και πως θα λαμβάνει security patches για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η μπαταρία του Pixel 7 είναι μικρότερη από του Pixel 6, στα 4,355mAh, όμως χάρη στην πιο αποτελεσματική ενεργειακή απόδοση του hardware και με τη βοήθεια του Extreme Battery Saver, θα μπορεί να αντέξει έως και 72 ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*