Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το Action Button των iPhone στη beta του iOS 17

*
Εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν φήμες ότι η Apple θα κάνει τη μετάβαση σε πλήκτρα τύπου solid-state στα μοντέλα iPhone 15 Pro. Όμως, οι πιο πρόσφατες ενδείξεις φανερώνουν ότι η εταιρεία δεν θα προχωρήσει στην παραπάνω υλοποίηση για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα αν και η beta 4 του iOS 17 περιλαμβάνει μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Με βάση προηγούμενες αναφορές, η Apple θέλει να αντικαταστήσει όλα τα φυσικά πλήκτρα στα iPhone της με τύπου solid state και το εμβληματικό Mute Switch με ένα νέο "Action Button", όπως στο Apple Watch Ultra. To MacRumors ανακάλυψε συνολικά εννέα λειτουργίες, όλες προσβάσιμες μέσω του Action Button μέσα στην τελευταία έκδοση beta του iOS 17. Σε αυτές περιλαμβάνεται το Silent Mode, που θα απενεργοποιεί όλους τους ήχους μέσω ενός αγγίγματος. Το νέο πλήκτρο θα επιτρέπει επίσης γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες Προσβασιμότητας, Συντομεύσεις, Κάμερα, Φακός, Μεγεθυντικός Φακός, Μετάφραση και Φωνητικές Σημειώσεις.


Η νέα αναφορά δεν αναφέρει λεπτομερώς πώς το Action Button θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν όλες τις προαναφερθείσες λειτουργίες. Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Μένει να δούμε αν η τελικά Apple θα φέρει το Action Button στα μοντέλα iPhone 15 Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*