Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλές βελτιώσεις φέρνει το λειτουργικό σύστημα One UI 5 Watch της Samsung

*
H Samsung ανακοίνωσε το νεότερο λειτουργικό της σύστημα για smartwatches, το One UI 5 Watch, που έρχεται με βελτιώσεις σε τρεις βασικούς τομείς: στην παρακολούθηση του ύπνου, την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και την ασφάλεια των χρηστών.

Το One UI 5 Watch φέρνει το Sleep Insights UI το οποίο διαμορφώνει μια βαθμολογία ύπνου για κάθε βραδινή ανάπαυση με συγκεκριμένες μετρήσεις σχετικά με τις φάσεις του ύπνου, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τις ώρες ροχαλητού. Το Sleep Coaching θα είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο στα Galaxy Watches και θα βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν πιο υγιεινές συνήθειες ύπνου. Οι συσκευές με One UI 5 Watch θα προσφέρουν επίσης απρόσκοπτη συνεργασία με συσκευές συμβατές με SmartThings για να σας βοηθήσουν να απενεργοποιείτε τις συνδεδεμένες συσκευές όταν το ρολόι ανιχνεύσει ότι κοιμάστε.




Η νέα έκδοση προσφέρει επίσης νέες δυνατότητες για την παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης, εξατομικευμένες ζώνες καρδιακών παλμών για τρέξιμο, ανάλυση τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο και προσαρμοσμένο πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης. Οι συσκευές με One UI 5 Watch θα προσφέρουν επίσης πέντε επίπεδα έντασης για προπόνηση, όπως προθέρμανση, καύση λίπους, cardio, σκληρή προπόνηση και μέγιστη προσπάθεια. Οι χρήστες του Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούν να αναζητούν και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία GPX μέσω του Samsung Health και να χρησιμοποιούν τη ρύθμιση Route Workout για τρέξιμο και περπάτημα.



Στο One UI 5 Watch θα βρείτε επίσης μια ανανεωμένη λειτουργία έκτακτης ανάγκης (SOS), για άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, που θα μεταδίδει πληροφορίες για τη θέση του χρήστη και θα παρέχει πρόσβαση στο ιατρικό του ιστορικό. Για χρήστες που είναι άνων των 55 ετών θα είναι απενεργοποημένη η λειτουργία εντοπισμού πτώσης.

Το One UI 5 Watch θα λανσαριστεί σε μορφή beta μέσα στον Μάιο, για τα Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro, σε Η.Π.Α. και Νότια Κορέα, μέσω του Samsung Members app. Το λειτουργικό θα υπάρχει και στο επερχόμενο Galaxy Watch 6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*