Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ υψηλή η τιμή του UltraGear 27GR95QE gaming monitor της LG

*
Πρίν από μερικές εβδομάδες η LG ανακοίνωσε ένα ακόμα UltraGear gaming monitor, το 27GR95QE. Η OLED οθόνη του έχει μέγεθος 27'', με μέγιστη ανάλυση 2560 x 1440, χρόνο απόκρισης 0,03 millisecond gray-to-gray και κάλυψη της παλέτας DCI-P3 κατά 98,5%. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz, όπως επίσης και AMD FreeSync Premium, ενώ έχει και πιστοποίηση συμβατότητας με την τεχνολογία  NVIDIA G-Sync. Ακόμα, διαθέτει σήμα VESA Adaptive-Sync. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι το 27GR95QE είναι μια καλή λύση για παιχνίδια όταν η GPU δεν μπορεί να διατηρήσει τον ρυθμό ανανέωσης σταθερό στα 240 fps. Ακόμα, η οθόνη έχει δύο θύρες HDMI 2.1, υποστηρίζει HDR10 και ο λόγος αντίθεσής της είναι 1.500.000:1. Οι πρώτες αποστολές στα καταστήματα αναμένονται τον Ιανουάριο και η τιμή του θα είναι $1.000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*