Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πόσο ανθεκτικό είναι το ASUS ROG Phone 7 Ultimate; (video)

Το ASUS ROG Phone 7 Ultimate ήρθε σχετικά πρόσφατα στην επικαιρότητα και ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί στο πόσο ανθεκτικό είναι. Το γνωστό κανάλι JerryRigEverything του YouTube το πέρασε από σχετικούς ελέγχους και αποδεικνύεται πως η ASUS έχει κάνει αρκετά καλύτερη δουλειά απ’ ότι σε προηγούμενα μοντέλα. Η Ultimate έκδοση έρχεται και με το AeroActive Portal και το AeroActive Cooler που κρατάει χαμηλή τη θερμοκρασία του για να προσφέρει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις. Τα τεστ αντοχής περιλαμβάνουν (κλασικά) και δοκιμές για την αντοχή της οθόνης σε γρατζουνιές και χτυπήματα, αλλά και σημάδια στο εξωτερικό τμήμα γενικότερα. Τέλος, κλείνουν με την προσπάθεια πίεσης στο μέσο για να αποδειχτεί το πόσο ανθεκτικό είναι και το αν σπάει εύκολα. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα μόνοι σας, στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*