Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόβλημα με τα χρώματα στα Samsung Galaxy S24

*
H Samsung λανσάρισε τη σειρά smartphones Galaxy S24 και ορισμένοι πελάτες διαμαρτύρονται για ένα πρόβλημα που έχουν ανακαλύψει. Πιο συγκεκριμένα, το χρωματικό προφίλ Vivid, δεν είναι τόσο "ζωντανό" όσο σε προηγούμενα μοντέλα της σειράς S και κάποιοι σκέφτονται να επιστρέψουν τις συσκευές τους.

Εκπρόσωπος του τμήματος υποστήριξης της Samsung ενημέρωσε ότι η εταιρεία έχει λάβει γνώση του θέματος και επιβεβαίωσε ότι η αρμόδια ομάδα ετοιμάζει μια λύση, που θα γίνει διαθέσιμη το συντομότερο δυνατό, μέσω νέας ενημέρωσης λογισμικού.


Samsung acknowledges Galaxy S24 display color issues, fix incoming soon

Το πρόβλημα με την οθόνη Dynamic 2X AMOLED στο Vivid mode είναι ότι τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα και στην πραγματικότητα μοιάζουν πολύ με αυτά του Natural mode.



Πηγή Εικόνας: u/Doo-StealYour-HoChoi 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*