Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα με σπασίματα στο σασί αναφέρουν οι κάτοχοι του συλλεκτικού Steam Deck OLED

*
Η πιο ακριβή έκδοση του Steam Deck, το συλλεκτικό Steam Deck OLED, έχει φτάσει στα χέρια καταναλωτών, αλλά αρκετοί αναφέρουν πολλαπλά σπασίματα σε διάφορα σημεία του σασί του. Τα προβλήματα φαίνεται πως εμφανίζονται κοντά στα σημεία των βιδών και στο πλαστικό κέλυφος που φαίνεται πως έχει αλλάξει κάπως σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, για να δείχνει πιο διάφανο.

Το Steam Deck OLED παρουσιάστηκε στα τέλη του 2023 και έρχεται ως αναβαθμισμένη έκδοση του φορητού PC της Valve, με καλύτερη οθόνη, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και καλύτερη μπαταρία. Μαζί με αυτό εμφανίστηκε και μια συλλεκτική έκδοση με το διάφανο αυτό κέλυφος που σε αρκετούς έχει παρουσιάσει πρόβλημα.


Οι φωτογραφίες δείχνουν αυτά τα σπασίματα κοντά στα σημεία που υπάρχον βίδες. Κάποιοι αναφέρουν στο Reddit πως η Valve αρνείται να προβεί σε αντικατάσταση, ενώ άλλοι πως είχαν καλύτερη τύχη στην επικοινωνία τους με την εταιρεία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*