Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα με τους αντάπτορες 12VHPWR αντιμετωπίζει η Nvidia στις κάρτες γραφικών RTX 4000 (video)

Με δυσάρεστες ειδήσεις έρχεται η κυκλοφορία της σειράς καρτών γραφικών Nvidia RTX 4000, καθώς αρκετοί καταναλωτές αναφέρουν προβλήματα με τους αντάπτορες 12VHPWR που απαιτούν οι νέες κάρτες.

Συγκεκριμένα, διάφοροι χρήστες στο Reddit αναφέρουν περιπτώσεις από καμμένους αντάπτορες από τις κάρτες που έχουν στην κατοχή τους. Όπως περιέγραψαν και οι ίδιοι, οι κάρτες λειτουργούν κανονικά, ωστόσο ο αναπτήρας κάηκε από τη χρήση, έχοντας ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται καπνός και μια άσχημη μυρωδιά. Η Nvidia από τη πλευρά της, έχει προχωρήσει σε περεταίρω έρευνες για τα ατυχήματα, ωστόσο ήταν ήδη γνωστό ότι υπάρχουν ανησυχίες για την ασφαλή χρήση του 12VHPWR, όπως έχουν εκφράσει ο οργανισμός PCI-SIG (Peripheral Component Interconnect Special Interest Group) και ένας από τους μεγαλύτερους YouTubers στο κομμάτι του PC building, JayzTwoCents που παρουσίασε περεταίρω τα σφάλματα που μπορεί να προκληθούν από την επιλογή της Nvidia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*