Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα παραγωγής καθυστερούν το λανσάρισμα του docking station του Steam Deck

*
Η κυκλοφορία του docking station του Steam Deck της Valve καθυστερεί επ' αόριστον, λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή του. Η εταιρεία δηλώνει ότι αυτό οφείλεται στη διακοπή λειτουργίας παραγωγικών μονάδων, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και προσθέτει ότι αυτό δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην διαθεσιμότητα της κονσόλας.

Παρά τις καθυστερήσεις, η Valve σημειώνει ότι η ομάδα της συνεχίζει να βελτιώνει τις λειτουργίες του dock για όλα τα εξωτερικά USB-C hubs και τις οθόνες. Έτσι λοιπόν οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία συνδέοντας ένα εξωτερικό, γενικής χρήσης USB-C dock, που προσφέρει έξοδο HDMI. Παρά το γεγονός ότι τεχνικά υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα, οι παίκτες έχουν πολλά παράπονα, τα οποία επικεντρώνονται σε προβλήματα που σχετίζονται με το scaling, crashes, αλλά και παιχνίδια που δεν απεικονίζουν τίποτα σε εξωτερική οθόνη όταν ορίζεται ανάλυση μεγαλύτερη από τα 1280x800 που υποστηρίζει το Steam Deck. Τώρα, η Valve δηλώνει έτοιμη να λύσει όλα τα παραπάνω θέματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*