Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορά PS5: Αποκτήστε το τώρα με το God of War Ragnarok €50 φθηνότερα

*
Με τη διαθεσιμότητα του PS5 να έχει αυξηθεί, οι προσφορές έρχονται η μία μετά την άλλη και πλέον μπορείτε να το κάνετε δικό σας τώρα, στη μορφή πακέτου με το God of War Ragnarok, με €50 χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα, όπως εντοπίσαμε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες της χώρας «τρέχει» μια προσφορά PS5 που προσφέρει το God of War Ragnarok Bundle της στα €569 αντί για τα €619 που είναι η επίσημη τιμή. Η τιμή αυτή θα ισχύσει για λίγες ημέρες και στο πλαίσιο εκπτώσεων για τον μήνα Απρίλιο. Δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια πακέτα, ωστόσο μόλις εντοπίσουμε κάτι θα το αναρτήσουμε με ξεχωριστή είδηση για να μην χάσετε και αυτήν την ευκαιρία να αγοράσετε την new-gen κονσόλα του PlayStation. Καλές αγορές!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*