Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσιτό για όλα τα πορτοφόλια το νέο tablet OnePlus Pad Go

*
Το νέο tablet της OnePlus είναι το OnePlus Pad Go, με προσιτή τιμή για όσους προτιμούν μια συσκευή βασισμένη σε λειτουργικό Android.

Το Pad Go έχει οθόνη 11,35'' IPS LCD με ανάλυση 1720 x 2408 px resolution, υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και αναλογία πλευρών 7:5. Ακόμα διαθέτει τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos και selfie camera στα 8MP. Ίδιας ανάλυσης είναι και η κύρια camera στο πίσω μέρος.


Στο εσωτερικό του βρίσκεται το MediaTek Helio G99, μαζί με 8GB RAM και 128/ 256GB αποθηκευτι9κού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. To OnePlus Pad Go τρέχει το Android 13 σε συνδυασμό με το OxygenOS 13.2, που διαθέτει ειδικές λειτουργίες όπως screen mirroring, file sharing και cross-device clipboard για συμβατά OnePlus smartphones. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 8.000 mAh cell και υποστηρίζει φόρτιση στα 33W SuperVOOC.

Το νέο tablet θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμό Twin Mint. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*