Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο στο PlayStation από τις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές για μονοπωλιακές τακτικές στο PS4

*
Αντιμέτωπη με ένα πρόστιμο ύψους 13,5 εκατομμυρίων ευρώ ήρθε η ομάδα του PlayStation από τις ρυθμιστικές αρχές της Γαλλίας. Σύμφωνα με το Autorite de la Concurrence, η ιαπωνική εταιρεία εφαρμόζει ειδικά μέτρα που κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των τρίτων κατασκευαστών περιφερειακών στο να δημιουργήσουν κάτι συμβατό με τις κονσόλες της.

Οι επικεφαλής της αρχής αποφάσισαν βάσει του γεγονότος ότι μόνο τα χειριστήρια της ίδιας της Sony δείχνουν να δουλεύουν σωστά στο PS4, με τα περισσότερα χειριστήρια τρίτων εταιρειών να παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα, όπως συχνές αποσυνδέσεις. Η ρυθμιστική αρχή σημείωσε ότι η Sony έχει ασαφείς οδηγίες σε διάφορα επίπεδα για τους κατασκευαστές χειριστηρίων, αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.


Μάλιστα κατέκρινε την ιαπωνική εταιρεία και ανέφερε πως εφάρμοσε τα κριτήριά της με διακριτικό τρόπο, αν και η πρόσβαση στο πρόγραμμα ήταν ο μόνος τρόπος να αποφευχθούν οι αποσυνδέσεις. Η Sony δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το θέμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*