Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες διαρροές για τα χαρακτηριστικά των Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5

*
Τα Samsung Galaxy S23 βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων και η εταιρεία ετοιμάζεται πλέον για το λανσάρισμα των Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5. Τώρα, ο αξιόπιστος tipster IceUniverse δημοσίευσε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αναδιπλούμενων smartphones.

To Z Flip5 λέγεται πως θα έρθει με εξωτερική οθόνη 3,4'' με αναλογία πλευρών 1:1,038 δηλαδή θα είναι σχεδόν τετράγωνη. Η εσωτερική οθόνη θα έχει μικρότερα περιθώρια και θα είναι εφοδιασμένη με μεντεσέ σε σχήμα σταγόνας νερού.


Το Galaxy Z Fold5, θα έχει οθόνη 6,2'' όπως και προκάτοχός του και τον ίδιο μεντεσέ με το Z Flip5, ώστε σχεδόν να μηδενίζεται το κενό όταν κλείνει. Διπλωμένο θα είναι περίπου 13 mm και το βάρος του θα είναι 254 γραμμάρια.

Λέγεται ότι και οι δύο συσκευές θα είναι εφοδιασμένες με το Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy chipset και πιστοποιημένες κατά IPX8 για αντοχή στο νερό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*