Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο teaser video για το Samsung Galaxy Z Flip5

Η αγορά μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Z Flip5 και η Samsung δημοσίευσε ένα πρώτο video για το νέο foldable. Πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο μέρος της καμπάνιας “Join the flip side” που γνωρίσαμε πριν την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Z Flip4. Σε αυτό φαίνεται πως παρουσιάζεται στην αρχή και μαγεύει όλους όσοι το δουν, οδηγώντας έτσι σε ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία θρίλερ. Το Samsung Galaxy Z Flip5 θα παρουσιαστεί μαζί με άλλες συσκευές (όπως τα Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy Watch6 και Samsung Galaxy Tab S9) στο επερχόμενο Unpacked event που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου στη Σεούλ της Κορέας. Μπορείτε να δείτε το σχετικό διαφημιστικό στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*