Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για τα καινούργια ακουστικά Nothing Ear (2)

*
Η Nothing δημοσίευσε το πρώτο teaser για τα επόμενο ακουστικά της, που ακούν στο όνομα Ear (2). Το teaser είναι μια εικόνα με ένα σκαθάρι που σπρώχνει τη θήκη των καινούργιων ακουστικών, αλλάζοντας έντομο – μασκότ από την πασχαλίτσα των ακουστικών Ear (1).

Στην εικόνα δεν βλέπουμε ούτε τα ίδια τα ακουστικά, ούτε και κάποια από τα χαρακτηριστικά τους. Παρόλα αυτά, μαθαίνουμε πως η επίσημη παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2023, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας).

Μερικές από τις φήμες που κυκλοφορούν λένε πως τα Ear (2) θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, με διακριτικές διαφοροποιήσεις στις θέσεις των μικροφώνων. Επιπλέον, λέγεται πως θα υποστηρίζουν προσωποποιημένη μείωση εξωτερικών θορύβων και επιλογή Advanced EQ.


Nothing Ear (2) launching on March 22 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*