Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Εμφανίστηκε DualSense Controller με πολύ καλύτερη μπαταρία

*
Μήπως η Sony ετοιμάζει σιγά-σιγά ανακοινώσεις για ένα βελτιωμένο DualSense Controller για το PS5; Κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναρωτηθούμε μετά την δημοσίευση από μεριάς Best Buy Canada για ένα χειριστήριο της new-gen κονσόλας με ονομασία “PS5 V2 DualSense Wireless Controller”.

Στην περιγραφή των χαρακτηριστικών αναφέρεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 12 ώρες, τη στιγμή που τα πρώτα μοντέλα του συγκεκριμένου αξεσουάρ υποστήριζαν 3-6 ώρες λειτουργίας με μία φόρτιση.


Μάλιστα, στην περιγραφή σημειώνεται πως και το DualSense Charging Station περιλαμβάνεται για εύκολη χρήση, ενώ οι fans παρατήρησαν και πως οι διαστάσεις του πακέτου είναι μικρότερες.

Η τιμή του πακέτου είναι στα 89,99 CAD (κάπου στα €62 με σημερινή ισοτιμία δολαρίου Καναδά-Ευρώ) και είναι ίδια με αυτή των μονόχρωμων εκδόσεων. Δείτε και τις διαφορές στις διαστάσεις στα δύο πακέτα.

DualSense
Ύψος: 19.05 εκατοστά
Πλάτος: 6.99 εκατοστά
Πάχος: 19.05 εκατοστά
Βάρος: 360 γραμμάρια

DualSense V2
Ύψος: 16 εκατοστά
Πλάτος: 6.6 εκατοστά
Πάχος: 10.6 εκατοστά
Βάρος: 280 γραμμάρια

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*