Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Slim: Νέα προσφορά της κονσόλας από τα καταστήματα στην Ελλάδα

*
Η Sony συνεχίζει να προσπαθεί να πουλήσει περισσότερα μηχανήματα και έτσι θα «τρέξει» άλλη μια προσφορά για το PS5 Slim στην Ελλάδα. Όπως επιβεβαίωσε το Enternity, το PS5 Slim θα πωλείται από το πρωί της Παρασκευής και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα μέχρι την Τρίτη) την κονσόλα στα ίδια επίπεδα που την είχαμε δει και στην αντίστοιχη προηγούμενη προωθητική ενέργεια, δηλαδή μειωμένη κατά 75 ευρώ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το PS5 Slim θα βγει στα €474,99, ενώ θα υπάρξει και αντίστοιχο offer για το πακέτο του PS5 Slim με τα δύο χειριστήρια DualSense.


Προσφορά για το PS5 Slim Digital δεν θα υπάρξει, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλο το παραπάνω θα ισχύσει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Οπότε, αν ψάχνεστε για PS5 στην Ελλάδα και σε προσφορά, σπεύσατε! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*