Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Στα 59,3 εκατ. οι αποστολές, 20,8 εκατ. κονσόλες πουλήθηκαν τον τελευταίο χρόνο

*
H Sony ανακοίνωσε τα νέα της οικονομικά αποτελέσματα για την χρονιά που έκλεισε και το PS5 έφτασε τα 59,3 εκατομμύρια αποστολές. Μέσα στο οικονομικό έτος που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2024, η Sony κατάφερε να πετύχει πωλήσεις 20,8 εκατομμύρια κονσόλες (+1,7 εκατ. κονσόλες σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο), ενώ μόνο στο τελευταίο τρίμηνο (Ιανουάριος-Μάρτιος 2024) έφυγαν από τις αποθήκες προς τα καταστήματα περίπου 4,5 εκατομμύρια συστήματα (-1,8 εκατομμύρια σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο).

Μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά που ανακοινώθηκαν είναι πως το PlayStation Network έχει πλέον 118 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες (+10 εκατομμύρια σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο) και πως τα παιχνίδια PS4 και PS5 πούλησαν 72,6 εκατομμύρια αντίτυπα το τελευταίο τρίμηνο του περσινού οικονομικού έτους (+4,6 εκατομμύρια σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο).


Τα 12,3 εκατομμύρια από αυτά ήταν first party games (+2,8 εκατομμύρια σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο). Το 77% εξ’ αυτών ήταν ψηφιακές αγορές (+7% σε σχέση με πέρσι). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*