Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Realme: Έφτασε τις 200 εκατομμύρια αποστολές smartphones στα καταστήματα και το γιορτάζει

*
Η Realme χρειάστηκε λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια για να φτάσει τις 200 εκατομμύρια αποστολές smartphones στα καταστήματα, πιάνοντας αυτό το πολύ μεγάλο επίτευγμα. Η πορεία της ξεκίνησε τον Μάιο του 2018, όταν η Oppo κυκλοφόρησε το Realme 1 και, ύστερα από ένα πρώτο έτος με όχι και τόσο ικανοποιητικές πωλήσεις, αλλά και με την ανεξαρτητοποίησή της από την Oppo, η Realme γιορτάζει δικαιωματικά την επιτυχία της.

Το επίτευγμά της ανακοίνωσε ο Sky Li, ιδρυτής της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την εδραίωσή της στην παγκόσμια αγορά. Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της είναι το Realme 11 Pro, από την τρέχουσα σειρά smartphones της Realme, με την εταιρεία να κυκλοφορεί και μοντέλα – ναυαρχίδες, όπως το επερχόμενο GT5 Pro, με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*