Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Repair Mode για όλες τις συσκευές Android ετοιμάζει η Google

*
Πριν την αποστολή ενός smartphone για επισκευή συνηθίζεται να πραγματοποιείται επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να διατηρούνται ασφαλή τα δεδομένα των κατόχων και να αφαιρούνται τα όποια κλειδώματα με pin, δακτυλικά αποτυπώματα κλπ, προκειμένου το τεχνικός να μπορεί με άνεση να κάνει επανεκκίνηση για να βεβαιωθεί πως η συσκευή δουλεύει όπως πρέπει. Στα χνάρια του Maintenance Mode της Samsung δείχνει ότι βαδίζει η Google, που ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει διαθέσιμο για όλες τις συσκευές Android το Repair Mode, που αρχικά θα προστεθεί στις συσκευές Google Pixel τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο τρόπος που θα λειτουργεί είναι ότι επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο ταυτοποίησης για να το ενεργοποιήσετε και την ίδια για να το απενεργοποιήσετε όταν το παραλάβετε από το service. Όταν βρίσκεται στο Repair Mode θα είναι σα να έχετε μόλις εγκαταστήσει το λειτουργικό, με νέο χρήστη που δεν θα έχει δεδομένα. Ο πραγματικός λογαριασμός και τα δεδομένα σας θα παραμείνουν στη συσκευή, αλλά θα είναι κλειδωμένα και μη προσβάσιμα.


Οι κατασκευαστές θα έχουν την επιλογή να απενεργοποιήσουν το Repair Mode, αν προτιμούν να χρησιμοποιούν τη δική τους εφαρμογή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*