Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Αποκλειστικά με eSIM θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές το iPhone 14

*
Όλο και περισσότερες εταιρείες κατασκευής smartphones υιοθετούν το eSIM standard και δεν αποκλείεται, στο όχι μακρινό μέλλον οι φυσικές κάρτες SIM να πάνε στην άκρη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Wall Street Journal, το επερχόμενο iPhone 14 της Apple ίσως κυκλοφορήσει αποκλειστικά με eSIM σε συγκεκριμένες αγορές. Προφανώς πρόκειται για μια δοκιμή εκ μέρους της εταιρείας, ως προς το ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς του καταναλωτικού κοινού σε μια τέτοια κίνηση. Δεν θα αντικαταστήσει τις SIM με eSIM σε όλες τις συσκευές της.

Λέγεται ότι η Apple έχει ήδη ενημερώσει αρκετούς μεγάλους πάροχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α. τα μοντέλα iPhone που θα έρθουν αποκλειστικά με eSIM και αναμένονται μέσα στο Φθινόπωρο. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από την αφαίρεση της SIM είναι ο επιπλέον χώρος στο εσωτερικό της συσκευής αλλά και η ασφάλεια, καθώς οι εταιρείες μπορούν να στέλνουν ταυτόχρονα ενημερώσεις σε εκατομμύρια συνδρομητές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*