Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Η Apple έχει δυσκολίες με το βάρος και τα γυαλιά οράσεως στο Vision Pro headset

*
Σύμφωνα με το νεότερο newsletter του Mark Gurman, η Apple αντιμετωπίζει δύο σοβαρά θέματα με το Vision Pro, το επερχόμενο VR/AR headset της. Όσοι είχαν την ευκαιρία να το "επεξεργαστούν", έκανα παράπονα για το βάρος του και τη μη συμβατότητα με διαφορετικούς τύπους γυαλιών που χρησιμοποιούνται για ιατρικούς λόγους. Για το επόμενης γενίας Vision Pro, η Apple σχεδιάζει τη δραστική μείωση του μεγάθους και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς του, οπότε δεν θα απαιτείται τόσο μεγάλου μεγέθους εξωτερική μπαταρία. Είναι γεγονός ότι η Apple ήθελε αρχικά να λανσάρει το Vision Pro με ενσωμετωμένη μπαταρία, όμως λόγω του ότι θα ήταν επιπλέον βάρος προτίμησε μια εξωτερική πηγή με καλώδιο.

Στη προσπάθειά της να κάνει το Vision Pro πιο ελαφρύ και πιο "μαζεμένο", η εταιρεία έπρεπε να αλλάξει την πολιτική της με τους φακούς. Για τον λόγο αυτό, στο εσωτερικό του headset δεν υπάρχει πολύς χώρος για όσους φοράνε γυαλιά. Ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί το θέμα είναι η κυκλοφορία ενός custom Vision Pro προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χρήστη. Βεβαίως αυτό θα δυσκόλευε κατά πολύ τη μεταπώληση του headset. Ακόμα, οι συνδυασμοί των φακώς θα ήταν πολλοί και θα δυσκόλευε η διαχείρισή τους από έναν κατασκευαστή, που θα έπρεπε κιόλας να διατηρεί το σχετικό απόθεμα. Στα παραπάνω προστίθεται το ότι η Apple θα έπρεπε να γίνει πάροχος προϊόντων που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία και θα έπρεπε να έχει άδεια για να συνταγογραφεί τους φακούς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*