Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορταζ: Η Apple θα επιτρέψει την ύπαρξη third pary app stores στο iPhone

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Apple θα επιτρέψει στους χρήστες την ύπαρξη εναλλακτικών app stores στο iOS. Αυτό θα αποτελέσει μια τεράστια αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας, που επιτρέπει σε κατόχους iPhone και iPad να κατεβάζουν εφαρμογές αποκλειστικά μέσω του App Store. Λέγεται ότι η παραπάνω κίνηση έρχεται μετά τη νομοθετική πράξη της Ε.Ε. που θα επιβάλει κανόνες για να έχουν όλο και περισσότεροι πρόσβαση σε ψηφιακές αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο τις υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει να επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών και απευθείας μέσω του διαδικτύου. Αυτό είναι κάτι που τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας έχουν χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο φίλο του κυβερνοεγκληματία. Οι εταιρείες έχουν περιθώριο ως τις 6 Μαρτίου 2024 για να συμμορφωθούν με τη νέα νομοθεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*